Тренінги в Закарпатті і "УЖНЕТ"

#Новини
Тренінги в Закарпатті і "УЖНЕТ"

Ми щиро дякуємо Ужнет за підтримку в проведені курсів в Закарпатті!

Ужнет - наш офіційний партнер, провайдер якісного та надійного інтернет-зв’язку в місті Ужгород.
«Користувач понад усе! Усе, що ми робимо, ми робимо для Вас!» - зазначає компанія на офіційному сайті Uzhnet

У своїй роботі Ужнет використовує обладнання MikroTik, саме тому вони підтримали ідею проведення сертифікації по роботі з обладнанням у регіонах.

Також Ужнет підтримує розвиток кіберспорту в області та час від часу організовує кібертурніри. У 2019 році проводили відбірний етап на чемпіонат України.

Ужнет завжди «за» позитивні зміни міста, ініціативи, прогресивні ідеї та культурні події. А тому, часто бере участь в різних заходах виступаючи спонсором та партнером.

У рамках своєї соціальної діяльності та завдяки ужгородцям, які користуються Інтернетом від компанії "Ужнет", у 2018 році було побудовано сучасну автобусну зупинку за адресою м. Ужгород, вул. Митна, 24, яка повноцінно запрацювала в грудні 2018 р.

Задля популяризації здорового способу життя та спорту зокрема, компанію Ужнет представляють дві футзальні команди "Ужнет" та "Ужнет+", які беруть активну участь у футзальному житті краю. Також компанія Ужнет виступає партнером Ужгородської футзальної ліги.

Ужнет підтримує різного плану соціальні та спортивні заходи. Так разом з друзями (ФК Минай та студіями танцю Бліц і Zumba Fitness) розробили та зняли відеороліки про рідне місто.

Компанія Ужнет також є офіційним партнером футбольного клубу "Минай". Так, завдяки компанії, футбольна арена "Минай" повністю забезпечена інтернет-зв’язком від Ужнет, та здійснюються інтернет трансляції матчів команди. В рамках партнерської співпраці Ужнет забезпечує безперебійну технічну підтримку ІТ-інфраструктури футбольного комплексу.

Креативною та не менш важливою частинкою компанії є UzhnetBrand . Це сучасна, креативна агенція яка створює дизайн для брендів, надає SMM супровід та створює неповторний, унікальний контент.
Роботи цієї креативної команди можна переглянути на їх офіційному сайті UzhnetBrand.


Найближчі тренінги в Ужгороді:

MTCNA - 9-11 березня 2021

MTCRE - 12-14 березня 2021

До зустрічі!